9.6.2014

IGNUM získal Silver Small Business Competency

IGNUM získal v rámci programu Microsoft Partner Network status Silver Small Business Praha, 13. března 2014 – Společnost IGNUM, s.r.o získala jako člen programu Microsoft Partner Network status Silver Small Business.

Jejímu získání předcházelo splnění mnoha požadavků včetně ověření odbornosti a znalostí. Dva zaměstnanci absolvovali zkoušky z oblasti správy serverů využívajících aplikace Microsoft Server a administrace aplikace Office 365. Na konci roku 2013 společnost implementovala kompletní řešení Office 365. Technologie Microsoft rovněž využívá u řady produktů z portfolia serverhostingu. Certifikace potvrdila komplexní znalosti zaměstnanců a odborné dovednosti v oblasti systémové infrastruktury.

Program Microsoft Partner Network je určen všem společnostem, které se zabývají vývojem a prodejem řešení založených na platformě Microsoft, poskytují konzultační či technický servis pro systémy Microsoft nebo doporučují a konfigurují technologii Microsoft.