11.6.2013

IGNUM zavádí platbu kartou na DOMENA.cz

Praha, 10. června 2013 – Společnost IGNUM nabízí od pondělí 10. června možnost elektronické platby kartou na webu DOMENA.CZ.

Společnost IGNUM, přední tuzemský poskytovatel profesionálních hostingových služeb a registrátor domén, zavádí na webu DOMENA.CZ možnost platby kartou. Elektronicky lze uhradit registraci nové domény i její prodloužení. Zákazníci mohou provádět platby pomocí karet VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro a Diners Club.

Elektronickou platbu lze využít také k úhradě kreditů na účtu DOMENA.CZ. Kreditový systém umožňuje zákazníkům platbu za domény a jejich prodloužení přímo z kreditu na jejich účtu Platba kreditem je evidována okamžitě po její autorizaci zákazníkem. Systém nabízí i automatické prodlužování domény. V takovém případě dochází k prodloužení 30 dnů před expirací domény.

Další informace o platbě kartou mohou zákazníci získat prostřednictvím oddělení technické podpory na adrese helpdesk@ignum.cz nebo kontaktovat nonstop bezplatnou linku 800 144 686.