9.4.2013

IGNUM nabízí webhosting s PHP 5.4

Praha, 8. dubna 2013 – Společnost IGNUM začala poskytovat podporu programovacího jazyka PHP 5.4 pro všechny nové webhostingy řady Medium a Full. IGNUM tak reaguje na poptávku vývojářů webů a jejich zákazníků.

Společnost IGNUM, přední tuzemský poskytovatel profesionálních hostingových služeb a registrátor domén, nabízí svým zákazníkům inovovanou službu webhostingu s podporou PHP ve verzi 5.4. Možnost přejít na server s podporou nové verze PHP mají kromě nových zákazníků i stávající uživatelé. Rozšíření nabídky o tuto službu souvisí s postupnou aktualizací současného portfolia produktů. Přechod na PHP 5.4 poskytuje zlepšenou funkcionalitu objektového programování, zvyšuje výkon aplikací a nabízí zákazníkům lepší možnost vytvářet a užívat bezpečnější weby.

„Webhostingy řady Medium a Full jsou všem novým zákazníkům zřizovány již ve verzi PHP 5.4. Stávající klienti mají možnost přejít na nový server dle jejich potřeby,“ dodal Miroslav Semera, Customer Care Manager. IGNUM chce nasazením PHP 5.4 podpořit tvůrce webů, zjednodušit jim sledování trendů ve vývoji a jejich zákazníkům umožnit provozování bezpečných webů. Verze PHP 5.3 bude nadále nabízena pouze pro služby WEBCLOUD a webhostingy řady Lite a eCard. Jakékoli dotazy je připravena zodpovědět zákaznická podpora s režimem 24/7 na emailu helpdesk@ignum.cz nebo bezplatné lince 800 144 686.

1491.8019771576ms -- 14524.875KB