2.5.2012

IGNUM opět podporuje charitativní aukci fotografií

Charitativní akce Šance pro děti využívá i letos hostingové služby IGNUM

Společnost IGNUM, jeden z největších poskytovatelů hostingových služeb na českém trhu, opět poskytla zázemí internetové aukci fotografií v rámci charitativní akce Šance pro děti, kterou pořádá české zastoupení zpravodajské agentury Reuters.

Charitativní aukce fotografií se koná již po šesté. Její výtěžek směřuje vždy k dětem v dětských domovech nebo v náhradní rodinné péči. Celkem se dražbou originálních fotografií podařilo pro dobrou věc získat již bezmála 3 miliony korun. Novinkou letošní aukce je limitovaná edice 10 unikátních makrofotografií Milana Blšťáka s potvrzením autentičnosti každého snímku. Úspěšní dražitelé fotografií získají certifikáty o přijetí daru od dětských domovů a budou pozváni na slavnostní předávací ceremoniál.

Kromě serveru pro charitativní akci Šance pro děti poskytuje IGNUM od letošního roku také FTP hosting nadačnímu fondu Dobrý anděl, který pomáhá rodinám, kde rodiče nebo některé z dětí trpí rakovinou.

„Velmi rádi poskytujeme naše technické zázemí dobročinným aktivitám, jako je Šance pro děti nebo Dobrý anděl. Jedná se o zcela transparentní charitativní projekty, které účinně zprostředkovávají finanční pomoc těm, kteří ji potřebují,“ uvedl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM.

Aukce fotografií na stránkách Šance pro děti začala v pondělí 30. dubna 2012 a potrvá 10 dní, přesně do čtvrtka 10. května 2012 do 12.00 hodin.