22.10.2013

IGNUM nabízí serverhosting Basic bez závazků

Praha, 21. října 2013 – Společnost IGNUM v rámci své individualizované divize nabízí od dnešního dne pronájem serverů na dobu neurčitou za stejnou cenu, jako při uzavření smlouvy na 24 měsíců. Akční nabídka se vztahuje na servery řady Basic, které získaly ocenění v prestižní soutěži o nejlepší produkty z oblasti ICT pro rok 2013.

Zákazníci mohou nyní využít zvýhodněnou nabídku pronájmu serverů řady Basic a ušetřit až 10%. Při pronájmu serverů na dobu neurčitou totiž získají stejné podmínky a stejnou cenu, jakoby se dosud uvázali na dva roky. Akce se vztahuje na Basic servery – spravované (Managed Basic), o něž se kompletní starají administrátoři Ignum v režimu 24×7, i nespravované (Dedicated Basic), kde je správa v režii zákazníka. Akce platí do konce roku 2013 nebo do vyprodání zásob.

Moderní serverová technologie IGNUM serverhosting Basic, která získala prestižní ocenění IT produkt 2013 každoročně udílené redakcí časopisu Computerworld, přináší významné výhody pro zákazníky i zásadní zefektivnění provozních nákladů. Tato technologie se zcela vyrovná některým sdíleným virtualizovaným řešením a navíc nabízí vyšší výkon ve zcela dedikovaném prostředí.

Klíčové výhody produktu Basic servery představují ideální platformu pro outsourcing IT infrastruktury v SMB firmách, která umožňuje provoz všech potřebných IT technologií. Typickým využitím produktu je provoz intranetových či terminálových služeb, stejně jako nasazení vlastních webových aplikací. Servery řady Basic s technologií MicroCloud Solution jsou ideální pro rozjezd začínajících projektů a small business projektů, jako entry-level řešení. Moderní serverová platforma s vylepšenými technologickými parametry dokáže snížit provozní náklady až na polovinu. „Naše nové řešení dokáže uspořit přes 42 % elektrické energie na každý server a více než 63 % prostoru v racku. Díky modernizaci a energetickým úsporám získá zákazník v praxi více výkonu za stále stejnou cenu.“ uvedl Marek Erneker, ředitel divize individualizovaných služeb společnosti IGNUM.

Klíčové výhody serverhostingu Basic

Úspora elektrické energie až o 42 %
Konsolidace prostoru v racku až o 63 %
Redundantní elektrický zdroj