1.6.2012

Charitativní aukce fotografií opět slavila úspěch

Více než stovka prodaných snímků přinesla dětem bez rodin přes půl milionu korun

Společnost IGNUM, jeden z největších poskytovatelů hostingových služeb na českém trhu, se aktivně zapojila do letošního ročníku charitativní aukce Šance pro děti a vydražila 5 fotografií za celkem 18 500 Kč. Mimo to již tradičně podpořila aukci výkonným hostingem, který zajistil vysokou dostupnost stránek během přihazování.

Již šestý ročník charitativní aukce fotografií, pořádané českou pobočkou agentury Reuters, se opět setkal s velkým zájmem veřejnosti. Vydražit se podařilo hned 105 snímků s celkovým výtěžkem 517 000 Kč. Napínavý souboj o snímky z limitované edice 10 unikátních makrofotografií Milana Blšťáka probíhal na stránkách hostovaných společností IGNUM, která zajistila hladký průběh celé aukce.

„Při příležitosti Dne dětí bych chtěl oznámit, že rádi podpoříme i následující ročník aukce Šance pro děti a rovněž i další charitativní akce, které jsou stejně transparentní a přínosné,“ uvedl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM.